Hellu!
Det har hänt massa sen jag skrev någonting här sist! Jag träffade världens finaste pojkvän Mikael som faktiskt fick mig att inte vilja packa mitt och åka härifrån :) Vi har vart tillsammans sen 6 augusti så det är fortfarande nytt! ^^ Under denna tiden har jag även skaffat nytt jobb på Trafikcaféer Bergslagen AB. så det jag jobbar med är alltså att jag går med en serveringsvagn på Öresundstågen några turer i veckan. Enligt mig är det sjukt kul men jag tror inte mina naglar tycker som mig dock! Sen har även jag, Mikael, Zandra och Carl vart i Stockholm och hälsat på pappa o lillebror. Vi åkte upp dit för att gå på Rimbo marknaden och så att jag kunde träffa mina vänner också så klart :)
Fyllde även år för ca 2 veckor sen så kommer lägga upp bilder på vad jag fick och från vem.
Idag fyller min älskade mamma år så får passa på att gratta henne här också!! ♥ Men annars är det ganska lugn dag iallafall, börjar jobba kl 18.25 och ska sova på Hotell Linnéa i Helsingborg inatt, kommer bli mysigt! Så skönt att komma hemifrån fastän det bara är en kväll/natt!
Vädret när vi åkte upp till Stockholm!
Jag, Mikael, Zandra och Carl åkte in till Stockholm för att shoppa
och jag passade på att ta denna bilden!
Denna månaden fick mina naglar bli rosa! I november är fortfarande en hemlis! :D
Fylla år gjorde man också ja så jag och älsklingen åt denna på min dag!
(Men det vart så klart efterrätten! *nom nom nom*)

Middag fick bli marinerad ytterfilé med potatisklyftor och bearnaisesås!
Detta vart helt gaaaaalet gott! :D
Och så kommer vi till presenterna, halsbandet fick jag av mamma samt örhängen! :)
Av älsklingen fick jag detta chassi som jag önskade mig!! ♥♥♥
Av Zandra fick jag ett jätte fint linne från Gina Tricot som jag kommer visa upp en annan dag för den ligger i tvätten! :P Mormor gav mig 100:- igen som förra året.. Men det är väl bara spara i min semester kassa som jag gett mig in på att jag ska ha! :P